Ervaringen

Hoe anderen Pura Vida met Ellen ervaren hebben

Ervaringen 

Precies wat ik nodig had
Waar woorden eindigen. Waar diepe, onuitspreekbare pijn, zorgen, verlangens zitten. Daar begeleidt Ellen je mee naartoe. En stukje bij beetje lossen de blokkades op. Stukje bij beetje zak je ontspannen in jezelf. Stukje bij beetje ruimt ze alle rommel op en kom je bij je mooie, zuivere kern. Dit is zo heerlijk. Dit gun ik echt iedereen!
Inge
Magisch Fantastisch
Holistische massagetherapie bij Pura Vida massages heeft mij geholpen daar te komen waar en wie ik wil zijn. Door deze therapie ben ik mijn gevoelens onder ogen gekomen en kon deze daarom ook verwerken. Ik heb afscheid genomen van een aantal negatieve gevoelens en plekje kunnen creëren waar ik naar toe kan als deze toch nog proberen binnen te dringen.
Het heeft mij verlichting en een gevoel van vrijheid opgeleverd.

Voor iedereen die open staat en er aan toe is op een ander niveau met zichzelf aan de slag te gaan raad ik Holistische massage aan.

Nu zal ik bij Pura Vida massage blijven komen om soms toch nog even te resetten of totaal te kunnen ontspannen.
Linda
Dichter bij de kern
Door de massages van en gesprekken met Ellen, kom ik telkens een stap dichter bij mijn kern, bij mijn eigen ik. Dat vind ik fijn. Ellen is kundig, positief ingesteld en verstaat haar vak goed. Zij voelt waar in mijn lichaam nog blokkades zijn. Elke keer ontdekken we weer wat mijn lichaam opgeslagen heeft, zonder dat ik me daarvan bewust was. De massages en de gesprekken helpen me om steeds meer in balans te komen.
Corine

Intens en precies wat er nodig was

Ellen creëert een hele warme en veilige sfeer waardoor ik me open durfde te stellen en kon voelen wat vaak verborgen blijft. Het was een intense en hele bijzondere ervaring die me dichterbij mezelf heeft gebracht.

Clara

Verbinding 

Ellen gaf me vanaf binnenkomst een fijn,veilig en welkom gevoel. We hebben samen eerst uitgebreid gepraat over wat er allemaal speelde en we zijn samen gaan kijken waar ik echt behoefte aan had. Ellen heeft me fantastisch geholpen. een kleurenpalet aan emoties ging door me heen en voelde me daarna erg fijn! Dankjewel x
Pim
Heel fijn en intens
Dit was de 2e keer dat ik bij Ellen was en net als de 1e keer kwamen er emoties los die ik eerder nog niet toe durfde laten. Ellen is een mooi mens met een fijne energie, waardoor ik dicht bij mezelf kom en inzichten krijg. De massage op zich is al heel fijn, maar wat er van binnen gebeurt is nog veel fijner en mooier. Ik ben benieuwd wat er volgende keer naar boven gaat komen

Marjan

Magisch ontprikkelen en opladen
Na een uitdagende december-maand was dit exact wat ik nodig had. Ellen's praktijk ruimte voelt als een warm bad, ik voelde me meteen op m'n gemak en kon even alles laten gaan. Ellen is een geweldige spaceholder en massagetherapeut. Met als kers op de taart de reiki die je er als cadeau bijkrijgt. Aanrader!!!
Lotte
Heerlijke ontspanningsmassage
Ik ben 35 weken zwanger en heb echt een heerlijke massage gehad. Dit was een heerlijke moment voor mezelf. Dankjewel Ellen
Wendy
Diepe Ontspanningsmassage
Wauw, wat was dat Genieten!! Met een grote G! De ruimte, de massage, de sfeer, Ellen, alle ingredienten voor het ontvangen van een diepe ontspanning. Bij binnenkomst voelt het meteen relaxed, even mijn verhaal gedeeld waardoor je "leeg" op de tafel gaat liggen en volledig kan ontspannen. Ellen weet precies wat je nodig hebt, luistert heel goed en me aandacht naar wat je nodig hebt op dat moment. Als herboren kwam ik weer van de tafel, heerlijk!! Dank je wel lieve Ellen
Judith 

Cadeau voor jezelf 

Een massage bij Pura Vida is een cadeau voor jezelf. Lichamelijk en geestelijk ben je weer even gereset. Ellen is een masseuse die stevig masseert en tegelijkertijd rekening met jouw grenzen.

Iris

Kado voor mezelf

Wow, dat was geweldig! Mijzelf vandaag een verjaardagskadootje gedaan met een ontspanningsmassage van Ellen. Nou collega, ik kom vaker. Dat weet ik wel zeker. Een ontspanningsmassage die me raakte op meerdere niveaus. Heerlijk, dankjewel!

Bart

Topper

Bij Ellen voel je je direct tot rust komen! Wat een magische handen heeft deze powervrouw!! Ellen je bent een topper!!   
Diana