Over Pura Vida

Word een versie van jezelf die jij wilt zijn en leef je leven waar je al tijden naar verlangt, waar je meer licht en liefde mag ervaren   

Praktijk voor transformatie bewustwording Culemborg 

Waarom Pura Vida?

Als je wil kijken naar je interne processen, hoe je deze kan transformeren tot iets waardoor je leven meer waarde krijgt en je een mooiere en krachtigere versie van jezelf wordt en weer mag leven zoals je tijden naar verlangt.

Met mijn passie en gedrevenheid zal ik mij verbinden met wat er in jou speelt, ik voel de kracht en schoonheid in jou en het maakt me gelukkig om jou te helpen om dit naar boven te brengen. Wat maakt dat holistische massage zo helend is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen en ik energie van krijg.

Wil jij je meer bewust worden van wat er van binnen speelt, welke stukken in jezelf nog aangekeken mogen worden?  

Denk aan gebrek aan zelfvertrouwen, familie-situaties, in de relationele sfeer, angsten, stress, burn-out, fysieke klachten, verslavingen, bewustwording, trauma's uit het verleden, onveiligheid, onrust.


Over Ellen

Holistisch massagetherapeut, breathworkcoach en inner essence facilitator en misschien wel jouw coach 

Leuk dat je wil weten wie ik ben en wat mij drijft om transformatiecoach te worden.


Ik woon in Culemborg, een mooi stukje Nederland tussen Den Bosch en Utrecht waar ik mijn rust en creativiteit vind als ik in de natuur ben, het liefst met mijn hond Elvis.

3 Jaar geleden maakte ik de keuze voor een opleiding holistisch massagetherapeut bij Positive Touch in Brummen waar ik diep heb mogen gaan om te ervaren hoe belangrijk lichaamswerk is, in combinatie met transformational breathwork en inner essence journeys verzorg ik trajecten die jou op alle lagen verlichting en inzichten geven hoe je lichter door het leven kan bewegen. 

Mijn eindopdracht was gericht op “dichter bij jezelf komen” en dit is precies wat ik de praktijk doe op een bijzondere locatie in het centrum van Culemborg.


Dat is waar het toch allemaal om draait, dichter naar je eigen kern komen en kennismaken met de persoon die je ECHT wil zijn. Door het transformatietraject ga je een duidelijk beeld hebt waar je naartoe wil. Bijna ieder thema waar je mee worstelt is welkom bij mij.

Uiteraard kun je ook een uurtje komen voor een ontspanningsmassage, maar je laten voelen waar de aandacht naartoe mag gaan, zal ik niet nalaten, fysieke blokkades komen nou eenmaal ergens vandaan.